Jums reikės:
5 gabalėlių jūsų mėgstamos silkės filė, 2 svogūnų, 2 šaukštų cukraus, maltų juodųjų pipirų, 2 šaukštelių cinamono, 1 citrinos, 150 ml saulėgrąžų aliejaus.
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų
(42 nuotr.) Saulius Urbonavičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Saulius Urbonavičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Saulius Urbonavičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Saulius Urbonavičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Saulius Urbonavičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Vytenis Pauliukaitis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Saulius Urbonavičius, Vytenis Pauliukaitis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Saulius Urbonavičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Saulius Urbonavičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Vytenis Pauliukaitis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Vytenis Pauliukaitis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Vytenis Pauliukaitis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Saulius Urbonavičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Vytenis Pauliukaitis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Vytenis Pauliukaitis (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Antradienio rytą žinomi žmonės ragavo gardžių silkės patiekalų (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Renginio sveciai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Sandra Zinkevičienė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
1. Pradžioje silkę supjaustome gabalėliais, o svogūnus - pusžiedžiais. Sumaišome cukrų, cinamoną bei pipirus.
2. Tuomet stikliniame inde sluoksniuojame taip: svogūnai, silkė, cukraus, cinamono bei pipirų mišinys ir vėl svogūnai, silkė ir taip toliau. Paskutinis sluoksnis turi gautis svogūnų.
3. Tada citrinos sultis sumaišome su aliejumi bei užpilame silkę. Dedame į šaldytuvą 2 dienoms. Galiausiai patiekiame silkinėje ir skanaujame!
Taip taip, teisingai supratote, slaptasis ingredientas, suteiksiantis ypatingą skonį silkei yra cinamonas.
Primename, kad šis prieskonis puikiai tinka tiems, kurie nori sulieknėti bei reguliuoti širdies veiklą.
REKLAMA