• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio mėnesį daugelis namų šeimininkių įvairiausiais būdais bando sunaudoti darže užsiaugintas cukinijas. Tam puikia išeitimi gali tapti ir šis nuostabus cukinijų blynelių receptas. 

10

Rugpjūčio mėnesį daugelis namų šeimininkių įvairiausiais būdais bando sunaudoti darže užsiaugintas cukinijas. Tam puikia išeitimi gali tapti ir šis nuostabus cukinijų blynelių receptas. 

REKLAMA

Cukinijų blyneliams reikės: 2 cukinijų (~500g); 3 kiaušinių; 100 g konservuotų arba virtų avinžirnių; 4 v.š. maltų avižinių miltų; 0,5 a.š. maltos raudosios paprikos; žiupsnelio šviežių pjaustytų krapų; druskos, maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas:

Cukinijas sutarkuokite burokine tarka ir nuspauskite rankomis skystį.

Į dubenį dėkite cukinijas, išplaktus kiaušinius, šakute šiek tiek "patraiškytus" avinžirnius, avižinius miltus (galite keisti įprastais), raudonąją papriką, krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite norimo dydžio blynelius ant vidutinės ugnies tol, kol gražiai apskrus.

Šaltinis: Oditėlės blogas  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų