• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Namuose turite mėsos, bet pritrūko įdėjų patiekalams? Šią lietingą dieną išbandykite šilto ir garuojančio kalakutienos troškinio receptą, kuriam ypatingo skonio suteiks traški plutelė.

4

Namuose turite mėsos, bet pritrūko įdėjų patiekalams? Šią lietingą dieną išbandykite šilto ir garuojančio kalakutienos troškinio receptą, kuriam ypatingo skonio suteiks traški plutelė.

REKLAMA

Kalakutienos ir daržovių troškiniui reikės: 450g šaldytų daržovių mišinio (brokolis, kalafioras, morka) arba šviežių, 250g virtos nukaulintos kalakutienos, 40g sviesto, 25g miltų, 300ml kalakutienos sultinio ar daržovių sultinio, 30g sūrio, čiobrelio, druskos pagal skonį.

Miltus pakepinti su sviestu ir čiobreliu, kol įgaus rusvą atspalvį, po truputį maišant supilti sultinį. Pakaitinti, kol sutirštės. Suberti atitirpintas daržoves ir kalakutieną, permaišius pakepinti 3-5 minutes. Įmaišyti sūrį.

Tešlai: 125g miltų, 50g minkšto sviesto, 1/2 a.š. česnako miltelių, 2-3v.š. šaukštai vandens, žiupsnelis druskos.

Miltus sumaišyti su česnaku, druska ir sviestu. Įpilti tiek vandens, kad sukibtų tešla. Tešlą iškočioti ir uždengti daržoves su mėsa. Pilnai neuždengti, palikti įpjovas.

Kepti 200C apie 30 minučių.

Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų