Iškepę šį pyragą, jį galite pagardinti vaniliniais ledais.
Reikės:
6 nuluptų, supjaustytų obuolių, 1 puodelio rudojo cukraus, 1 puodelio razinų, 1 pakelio mielinės tešlos, 1 kiaušinio, 1/4 puodelio pieno, pusės puodelio cukraus.
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, išklokite pyrago formą kepimo popieriumi.
2. Į didelį dubenį sudėkite obuolius, supilkite cukrų, pieną ir razinas, išmaišykite. Įmuškite kiaušinį.
3. Plonai iškočiokite mielinę tešlą ir ja padenkite kepimo formą.
4. Sudėkite išmaišytą obuolių masę ant tešlos.
5. Pabarstykite ruduoju cukrumi ir kepkite 35 – 40 minučių.
Norite pasidalinti savo mėgstamu receptu su skaitytojais? Parašykite mums!