• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Aš mielai šią mišrainę valgau ir vieną, kaip užkandį. Nes ji tikrai yra skani ir labai soti. Labai gerai pamenu, kai ja mane pavaišino Agnė. Užsirašiau receptą, ir kartais šia mišraine lepinu savo šeimą“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Aš mielai šią mišrainę valgau ir vieną, kaip užkandį. Nes ji tikrai yra skani ir labai soti. Labai gerai pamenu, kai ja mane pavaišino Agnė. Užsirašiau receptą, ir kartais šia mišraine lepinu savo šeimą“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Mišrainei reikės: 1 l marinuotų agurkų; 1 poro; 1 skardinės baltų konservuotų pupelių; 1 skardinės raudonų konservuotų pupelių; 1 skardinės karališkų konservuotų pupelių; 300 g k. r. kumpio; Žiupsnis druskos; Majonezo pagal poreikį.

Pupeles supilame į kiauraindį ir leidžiame skysčiui nusivarvėti. Agurkus ir filė supjaustome šiaudeliais, porą smulkiais gabalėliais. Maišome pupeles su kumpiu, agurku, poru. Pagardiname druska. Maišome su majonezu ir ragaujame. 

Taip pat rekomenduojame žvilgtelėti į siužetą, kuriame atskleidžiama, ar dietologai rekomenduoja valgyti baltą mišrainę:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų