Porcijos: 2. Užtruksite apie 20 min. Reikės: 6 – 8 bulvės; 1 kiaušinis; žiupsnis druskos; žiupsnis juodųjų pipirų; žiupsnis džiov. raudonėlio; aliejaus kepimui.
Patiekti: kastinys; 1 silkės filė; sauja salotų lapelių; 2 pomidorai; pundelis laiškinių česnakų.
Bulvinių blynų receptas
Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame per burokinę tarką. Įmušame kiaušinį, pagardiname druska, pipirais ir džiov. raudonėliu. Bulvių masę gerai išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame blynus, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Ant dar šiltų blynų tepame kastinio, dedame po kelias juosteles silkės filė. Šalia patiekiame salotų ir pomidorų. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais.