Ingredientai: duona; česnakas; druska.
Keptos duonos receptas
Duoną supjaustyti juostelėmis iš iškepti keptuvėje ant aliejaus.Išspausti česnaką ir įmaišyti į jį arbatinį šaukštelį vandens, turėtu gautis tokia česnakinė tyrė.
Duoną Būtinai karštą tik iškeptą dėti į maišelį, ten pat dėti druską ir česnakinę tyrę ir viską greit perpurtyti. Jei mėgstate kietesnę, traškią, tuomet paskleiskite išimtą iš maišelio duoną kepimo skardoj ir dėkite į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę 10 min.
Jei duoną ruošite su sūrio padažu, tuomet išdėliokite šulinuką, kiekvieną sluoksnį pertepant tarkuoto sūrio ir majonezo mišiniu. Dėti į mikrobangų krosnelę maždaug 3 minutėms. Skanaus!