Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Nors ir nežmoniškai, bet tik kitoniškai
Negalima kepinti majonezo, kepant majonezą susidaro nuodas, apie tai yra nekartą rašyta. Siūlot nesveiką maistą. Ko tik neprigalvoja.
Įdėti karštą duoną į maišelį ir sukratyti... nu tikrai jau trūksta kantrybės skaitant tokią nesąmonę. Tikri bepročiai
Del skonio nesiginčijama. Visada eksperimentuoju, buna visko, bet kada N kartu sudegini, tada atsirenki ir duonos gamintoją, rušį, aliejų ir pagardus. Šeima didelė, visi žalčiai išrankūs ;)
Tik lietuviai gali sugalvoti tokį dalyką : keptą duoną ( juk duona kepama, o ne verdama) kepti dar bent du sykius...
nu juokinat vis kad butu kitaip,tai ar sunku ta cesnaka itrinti i karsta duona lengvai isitrina,ta ne reikia kazkaip kitaip monytis,ma ji perkunai tik laiko daugiau uzima
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų