• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Apie kugelį seniai jau svajojau, bet atėjus metui gaminti pietus, vis kažką kito pagamindavau. Gana, šiandien pas mus karaliauja jo didenybė kugelis“, – rašė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Apie kugelį seniai jau svajojau, bet atėjus metui gaminti pietus, vis kažką kito pagamindavau. Gana, šiandien pas mus karaliauja jo didenybė kugelis“, – rašė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

  • 2 kg bulvių,
  • 2 cukinijos,
  • 2 svogūnai,
  • 3 kiaušiniai,
  • druskos,
  • maltų pipirų,
  • 50 ml aliejaus,
  • 6 vištų sparneliai.
  • Bulves, cukinijas ir svogūnus sutarkuokite bulvių tarkavimo mašina. Mušame kiaušinius, beriame prieskonius, pilame aliejų ir gerai išmaišome.  

    Vištų sparnelius pamarinuojame su mėgstamais prieskoniais ir dedame į kugeliui kepti tinkamą indą, užpilame bulvių–cukinijų tarkiais ir dedame į orkaitę įkaitintą iki 190 laipsnių. Kepame apie 1 valandą arba priklausant nuo skardos kepimo, kol iškepa. Valgėme su grietinės–spirgiukų padažu.

     

    REKLAMA
    REKLAMA
    REKLAMA
    REKLAMA
    REKLAMA
    REKLAMA
    REKOMENDUOJAME
    rekomenduojame
    TOLIAU SKAITYKITE
    × Pranešti klaidą
    SIŲSTI
    Į viršų