Porcijos: 10. Užtruksite apie 10 min. + laikas, kol agurkėliai marinuosis. Reikės: 1 kg agurkų; 1 v. š. garstyčių grūdelių; 6 v. š. sweet chilli padažo; 2 v. š. druskos; 30 g petražolių; 2 v. š. obuolių acto; 1 a. š. čili dribsnių; 3 skiltelės česnako.
Marinuotų agurkų receptas
Agurkus nuplauname, nupjauname galiukus ir perpjauname pusiau išilgai.
Į dubenėlį dedame smulkintas petražoles, beriame druską, čili pipirų dribsnius, garstyčių grūdelius, pilame actą ir sweet chilli padažą. Gerai išmaišome. ⠀
Supilame marinatą ant agurkų, dedame smulkinto česnako ir gerai „įmasažuojame“ agurkėlius. ⠀
Uždengiame, galima prispausti kažkuo sunkiu, bet aš taip nedariau. Paliekame per naktį, bet galima valgyti jau po kokių 6 valandų. Skanaus! ⠀