• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja gražiausios metų šventės, todėl šiuo Advento laikotarpiu valgiai iš daržovių yra ypač aktualūs. Tačiau šįkart staigmenos laukė ne tik laidos „La Maistas“ žiūrovų, bet ir pačių virtuvės šefų. Nė vienas iš jų prieš laidą nežinojo, kokia gi daržovė jiems atiteks.

6

Artėja gražiausios metų šventės, todėl šiuo Advento laikotarpiu valgiai iš daržovių yra ypač aktualūs. Tačiau šįkart staigmenos laukė ne tik laidos „La Maistas“ žiūrovų, bet ir pačių virtuvės šefų. Nė vienas iš jų prieš laidą nežinojo, kokia gi daržovė jiems atiteks.

REKLAMA

„La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei ypatinga laidos viešnia, LaMaistas.lt portalo redaktorė Valerija praėjusį sekmadienį dalinosi gardžiais receptais, kurie ruošiami iš daržovių ir be mėsos.

Laidos šefui Vyliui atiteko burokas. Ši daržovė šiek tiek sujaukė virtuvės šefo planus ir teko pasukti galvą, kaip jį pritaikyti. Jis pagamino bulvę su silkių užtepėle, kurios paruošimas labai paprastas.

Vylius dalinosi ir patarimu, kaip gardžiai paruošti ir patiekti krabų lazdelių užkandį. Šis būdas labai nesudėtingas, o toks gardus ir puikiai tinkantis tiek vaišių stalui, tiek užkandėlei prie filmo.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos viešnia Valerija iš laidos vedėjo Mindaugo gavo visą dėžę pilną morkų. Tad ji nusprendė iškepti šventinį morkų keksą su apelsinais. Keksas iškepa minkštas ir labai gardus, o dar koks kvepiantis!

REKLAMA

Antrasis laidos šefas Tomas gavo puokštę porų. Sugalvoti, kaip juos panaudoti istorinės virtuvės žinovui ilgai neužtruko. Jis parodė, kaip ruošti įdarytus porus su baravykais ir sūrio padažu.

Bulvė su silkių užtepėle

Paruošimas labai paprastas ir toks greitas, o kiekvienas kąsnelis labai gardus. O ši silkių užtepėlė labai gardi ir be kreminio sūrio, tad jei nenorite, galite sūrio ir nedėti. Tikras tobulumas paprastume.

REKLAMA
REKLAMA

Morkų keksas su apelsinais

Minkštas ir Kalėdomis kvepiantis keksas, kuriame tikrai labai jaučiasi morkytės. Keksas pagardintas apelsinais ir cinamonu, todėl dar labiau kvepia Kalėdomis.

Įdaryti porai baravykais ir sūrio padažu

Paruošti šį išskirtini patiekalą nėra sudėtinga ir nereikalauja daug laiko, o patiekus jį ant stalo, kiekvienas liks maloniai sužavėtas puikiu skoniu ir patiekimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų