Dovilė, portalo lamaistas.lt redaktorė, sako mėgstanti ir gaminti, ir fotografuoti maistą, bet suktis ilgai virtuvėje jai nepatinka. Taigi, ji pasidalino genialiai paprasto patiekalo receptu. Dovilė gamino lašišos ir daržovių karį.
Nuolatinis laidos „La maistas“ šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamins sotų troškinį su šonine, bet jam suteiks azijietiško skonio. Šio troškinio išskirtinumas, kad troškinama tik mėsa be jokių daržovių. Bulvės garnyrui bus patiekiamos atskirai.
Kitas nuolatinis laidos šefas Tomas Rimydis gamins triušio perloto su daržovėmis. Skamba gana egzotiškai, o skonis tiesiog neįtikėtinas!
Lašišos karis su moliūgais ir kokoso pienu
Labai nesudėtingai ir greitai paruošiamas troškinys, kuris dar ir labai gardžiai suvalgomas. Lašišą galima keisti vištiena, triušiena ar avinžirniais.
Sotus šoninės troškinys
Šaltesniems orams, kai norisi sočiai pavalgyti ir sušilti, puikiai tiks šis troškinys. Labai nesudėtinga paruošti, o ir nereikia jokių įmantrių ingredientų.
Perlotas su triušiena ir daržovėmis
Išskirtinis skonis, spalvingas patiekalas lėkštėje ir pietūs jau tampa ypatingais. Ruošiant šį perlotą daržovės išlaiko savo formą ir nepavirstą į košę, nesukrenta, tad kiekvienas kąsnelis tiesiog puikus.
##UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/11166609/autoplay=0#