šventinis vyniotinis

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „šventinis vyniotinis“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „šventinis vyniotinis“.

Receptas. Vyniotinis iš ausų ir liežuvių

INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaulės liežuvio 6 vienetai kiaulės ausų 7 vienetai pipirai 4 vienetai laurų lapų 2 žiupsneliai druskos 1 pakelis želatinos Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Ausis ir liežuvius išvirti su druska, pipirais bei lauro lapais. Išvirus liežuvius nuvalyti (aš nuvalau ir ausis iki kremzlės, bet nebūtina). Atpjauti ausų storąsias dalis. Užpilui reikia stipraus želatinos tirpalo, maždaug 150 - 200 ml.
2022-02-27

Receptas. Švelnusis vištienos su moliūgų sėklomis vyniotinis

INGREDIENTAI: 3 vienetai vištiena (krūtinėlės filė ) 2 vienetai vištiena (šlaunelių mėsa) 2 vienetai kiaušinių ((baltymai)) 2 valgomieji šaukštai sūrelio ((lydytas)) 100 gramų sūris ((puskietis) ) 10 vienetų špinatų ((lapeliai() 1 žiupsnelis krapų 30 sviesto 1 sauja moliūgų sėklų šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
2022-02-21

Receptas. Šoninės vyniotinis

INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulės šoninės 1 pundelis krapų 1 pundelis svogūnų laiškų 5 skiltelės česnakų šiek tiek druskos Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaulienos šoninė turi būti kuo plonesnė. Šoninės oda nupjauti. Šoninę truputi išmušti. Ištrinti druska, pipirais. Svogūnų laiškus irt krapus supjaustyti. Česnaką supjaustyti kuo smulkiai. Viską sumaišyti. Ant šoninės dėti mišinį ir šoninę suvynioti.
2022-02-18

Receptas. Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu

INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių 100 gramų grietinės 150 gramų majonezo 350 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas) 1 vienetas svogūnų 1 vienetas kiaušinių šiek tiek druskos 500 gramų mesos (malta) šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 1 PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu.
2022-02-17
Į viršų