• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų grietinės
  • 150 gramų majonezo
  • 350 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų mesos (malta)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų grietinės
  • 150 gramų majonezo
  • 350 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų mesos (malta)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas "omletinis" pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą.
  2. Įdaro gaminimas:
    Faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C temp. kaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų