Kukurūzų krakmolas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Kukurūzų krakmolas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Kukurūzų krakmolas“.
Galvą išplovė su namine priemone: rezultatas nustebino
Mergina teigia išbandžiusi kiekvieną prekybos centruose randamą sausą šampūną, tačiau nė vienas nedavė tenkinančių rezultatų. Dabar ji teigia atradusi itin efektyvią natūralią alternatyvą, kuri yra pigi ir veikia 100 proc.
Ji sako, kad šis atradimas pakeitė jos gyvenimą, nes ji ilgus metus ieškojo tobulo sauso šampūno riebaluotis linkusiems plaukams. Be to, daugelis jau, greičiausiai, turite sauso šampūno alternatyvą savo namuose, rašo mirror.co.uk.
Receptas. Sausainiai su citrininiu pertepimu
INGREDIENTAI: 2 stiklinės kvietinių miltų (aukščiausios rūšies) 1 stiklinė margarino (+ 1 v. š.) 0.5 stiklinės cukraus pudros (ir dar šiek tiek pabarstymui) 1/4 stiklinės cukraus 1/4 stiklinės vandens 1 arbatinis šaukštelis citrinų (ekstraktas) 2 ir 1/4 arbatinio šaukštelio kukurūzų krakmolas 1/4 arbatinio šaukštelio druskos 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota) šiek tiek cukraus pudros Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Receptas. Klasikinis ispaniškas desertas – Natilla
Natilla pagaminama labai greitai ir paprastai, tereikia sekti eigą pagal receptą (kad nesutrauktų krakmolo ar pan.). Kai natilla desertą patiekia Ispanijoje (kavinėse ar restoranuose), ant viršaus visada būna apvalus sausainis. Tačiau jei tokių sausainių ten, kur gyvenate, nėra, tuomet puikiai tiktų lengvi, traškūs sausainiai.
Receptas. Menkės kepsneliai
Šie kepsneliai skanūs ne tik karšti, bet ir atšalę, bei dera su įvairiausiais padažais.
INGREDIENTAI: 400 gramų menkės filė (atšildyta arba šviežia) 2 vienetai kiaušinių 1 vienetas saliero stiebų 1/3 vieneto raudonosios paprikos (vidutinis dydis) 1 vienetas svogūnų 4 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolas 3 valgomieji šaukštai pieno 1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių 0.5 arbatinio šaukštelio druskos 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pi...
Receptas. Traškūs – minkšti amerikietiški sausainiukai be sviesto!
Tešla pagaminama ypač greitai – viską sumakaluojam ir formuojam! Na, o likusį darbą atlieka orkaitė. Sausainiai skanūs ir tik iškepti, ir pastovėję keletą dienų.
Receptas. Sičuano "Mala" vištiena (La Zi Ji)
Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno- patiekalas pats unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba įprastu vynu. Šis patiekalas tikrai labai aštrus! Jei nemėgstate tokio aštrumo- galima dėti mažiau maltų kajenų arba juos pakeisti aitriosios paprikos milteliais. Patiekalas tiks tiek vakarienei, tiek pietums.
Receptas. Traški vištiena saldžiarūgščiame padaže
Keletas patarimų gaminant: vištienos nereikėtų perkepti, kad ji nebūtų per kieta. Krakmolo tešla neturėtų būti labai skysta, bet neturi būti ir super tiršta, kuomet gaminsite atrasite savo vidurį tikrai. Galite pirma išsikepti vieną keptuvę vištienos gabalėlių tešloje ir paragauti, kiek maždaug laiko reikėtų kepti. Padažo saldumą-rūgštumą galite reguliuoti pagal savo skonį.
Receptas. Ėriena mongoliškai
Tai gerai žinomas Mongolijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno- patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Šis patiekalas yra gan aštrokas ir sūrokas.