• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno- patiekalas pats unikalesnis. Tačiau jį galima pakeisti ryžių mirin arba įprastu vynu. Šis patiekalas tikrai labai aštrus! Jei nemėgstate tokio aštrumo- galima dėti mažiau maltų kajenų arba juos pakeisti aitriosios paprikos milteliais. Patiekalas tiks tiek vakarienei, tiek pietums.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 450 gramų vštienos filė
  • 1 valgomasis šaukštas baltasis vynas
  • 1 valgomasis šaukštas šviesusi sojų padažas
  • 1/4 stiklinės kukurūzų krakmolas
  • 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai malti kajenai
  • 1 valgomasis šaukštas sezamų sėklos
  • 6 vienetai čili pipirai
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1/3 stiklinės aliejaus
  • 5 skiltelės česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas malto imbiero

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su sojų padažu, vynu ir marinuoti 15 min Po to apvolioti krakmole, kajenuose ir druskoje. Gerai išmaišyti.
  2. Sumaišyti smulkintus česnakus ir maltą imbierą. Pilti į keptuvę, lieti aliejų ir dėti mėsą. Gerai iškepti.
  3. Sumaišyti smulkintus česnakus ir maltą imbierą. Pilti į keptuvę, lieti aliejų ir dėti mėsą. Gerai iškepti.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų