dinner in the sky
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „dinner in the sky“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „dinner in the sky“.
Sunku nesijuokti: Mantas Stonkus pasišaipė iš garsenybių
Rugpjūčio 22-26 dienomis Vilniaus širdyje – Rotušės aikštėje – vyko pramoga „Dinner in the Sky“. Pietauti 50 metrų aukštyje galėjo kiekvienas, įsigijęs šią paslaugą. Tiesa, vos tik prasidėjo renginys, socialiniuose tinkluose pasipylė nuotraukos iš dangaus – gausybės pramogų pasaulio atstovų savo gerbėjams rodė kvapą gniaužiančius vaizdus, nuo kurių ne vienam drebėti galėjo kojos.
Pietūs 50 metrų aukštyje: įžymybės pažvelgė baimei į akis
Šiandien prasidėjo septintoji gurmaniška „Dinner in the Sky“ viešnagė Vilniuje, o pirmojo kilimo metu išskirtiniais pietumis, skirtais paminėti visų trijų Baltijos šalių šimtmetį, mėgavosi žinomi skirtingų kartų žmonės.
Restoranas „Dinner in the Sky“ Vilniaus padangėje pradėjo trečiąjį sezoną
Šiandien, gegužės 27 dieną, 11 valandą Vilniaus padangę sudrebino jau trečiąjį sezoną į Lietuvą atvykstantis, vienas unikaliausių restoranų visame pasaulyje - „Dinner in the shy“. Į 50 metrų aukštį Katedros aikštėje kviestinius svečius pakėlęs restoranas ir vėl nepašykštėjo staigmenų - skambant gyvai džiazo muzikai, svečiams pietus gamino geriausiu Lietuvos virtuvės mestru pripažintas Deivydas Praspaliauskas.
Trečiąjį sezoną „Dinner in the sky“ pradės su garsiausiais Lietuvos virtuvės šefais ir gyva muzika
Trečią kartą į Lietuvą atvykstantis, visame pasaulyje gerai žinomas dangaus restoranas vėl pasiruošęs stebinti Vilniečius bei miesto svečius išskirtiniais geriausių virtuvės šefų patiekalais su nuostabia vasarėjančio miesto panorama skambant gyvai muzikai. Šiaip metais restoranas sezoną Vilniuje pradės gegužės 27 dieną, Katedros aikštėje, bei Kaune nuo rugpjūčio 19 prie Kauno pilies. Vilniuje sezoną pradėsiantis dangaus restoranas svečius stebins mažiau nei savaitę – 6 dienas.
Dangaus restorano turą Kaune atidarė „Chorų karų“ nugalėtojai
Pasaulyje išgarsėjusiam restoranui „Dinner in the Sky“ viešint Kaune, pirmieji šią pramogą išbandė „Chorų karų“ nugalėtojai – Kauno Studentiškojo choro nariai kartu su generolais „16Hz”. Įkvėpti originalios pramogos, padangėse jie traukė posmus iš mėgstamų dainų „Tau – mano mintys“, „Viešpaties lelija“, „Mes esame pasaulis“ ir „Euforija“. Kartu su atidarymo svečiais į dangų kilo vienas perspektyviausių jaunųjų Baltijos šalių virtuvės šefų Mihkel Heinmets, vadovaujantis restoranams „Degust...
Šiandien „Dinner in the Sky“ baigia savo turą Vilniuje
Šiandien, šeštadienį, paskutiniu pakilimu 23:50 val. baigiasi “Dinner in the Sky” viešnagė Vilniuje. Pietums danguje laisvų vietų jau nebėra, šampanui ir kokteiliams liko vos kelios vietos, tačiau norintys suspėti pasimėgauti gurmanišku maistu ir vakarėjančio Vilniaus vaizdais, dar turi galimybių pavakarieniauti. Šiandien dangaus restorano virtuvei diriguoja estas Mihkel Heinmets, šiuo metu vadovaujantis restoranų „Degustare“ (Rygoje) ir „Wiegands“ (Taline) virtuvėms.
Pirmuoju dangaus restorano reisu Rotušės aikštėje šiemet kilo sostinės jaunimas
Šiandien Vilniaus rotušės aikštėje duris atvėrė į pusšimčio metrų aukštį kylantis restoranas „Dinner in the Sky“. Antrą kartą sostinėje viešintis restoranas šiemet pirmu reisu kėlė į dangų Vilniaus mero Artūro Zuoko svečius – nusipelniusius miesto moksleivius, savarankišką gyvenimą pradedančius, pavyzdingiausius vaikų globos namų auklėtinius, taip pat neįgaliųjų asociacijos aktyviausius atstovus.
Į Vilnių vėl atvyksta unikalusis dangaus restoranas su naujais kulinarijos meistrais
Šiandien, gegužės 27 d., į Vilnių atvyksta gurmaniškomis vaišėmis pusšimčio metrų aukštyje garsėjantis dangaus restoranas „Dinner in the Sky“. Lankytojams jis duris atvers antradienį ir svečius Vilniaus Rotušės aikštėje priiminės iki vėlaus šeštadienio vakaro. Šiais metais be pusryčių, pietų ir vakarienių, „Dinner in the Sky“ siūlo ir šampaną ar kokteilį danguje, taip pat specialų paketą verslo klientams.
Šiandien - paskutinė „Dinner in the Sky“ turo Vilniuje diena
Norintys pasimėgauti išskirtiniais patiekalais ir vaizdais pakilus virš Vilniaus senamiesčio turėtų suskubti – šį sekmadienį pasaulyje garsus dangaus restoranas „Dinner in the Sky“ baigia savo turą.
Šiandien restoranui vadovauja daugiausia garbingų titulų turinti Lietuvos kulinarė – restorano „California Gourmet“ meistrė Aldona Gečienė. Vakarienių metu ji į dangų kils kartu su svečiais.
„Dinner in the Sky“ virtuvės šefas: tokie patiekalai Suomijoje kainuotų dvigubai
Antradienį Vilniuje atidarytame dangaus restorane „Dinner in the Sky“ pirmąsias tris dienas dirbusį Björną Frantzeną keičia 2008 m. geriausio Suomijos restorano „Postres“ vyriausiasis virėjas Samuli Virgentius, kuris čia dirbs iki sekmadienio.
S. Virgentius užkandžiui patieks ėrienos kapotinį su voveraičių majonezu ir rūgštynėmis, pirmajam patiekalui – apkeptą laukinę lašišą su marinuotais agurkėliais ir grietine.
REKLAMA
REKLAMA
A. Zuokas ir garsenybės pietavo tarp debesų
Daugiau nei 30 pasaulio šalių aplankęs projektas „Dinner in the Sky“, gurmaniškas vaišes organizuojantis penkiasdešimt metrų aukštyje, į savo veiklos zoną įtraukė ir Lietuvą.
„Dangaus restoranas“ įsikūrė ir Vilniuje, Rotušės aikštėje, kur bus iki sekmadienio.
Vilniuje apsilankysiantis „Dangaus restoranas“ paskelbė savo gurmanišką meniu
Į Vilnių birželio 12 d. atvyksiantis restoranas „Dinner in the Sky“, vaišės rengiantis ant specialios platformos, kabančios pusės šimto metrų aukštyje, įspūdžių gurmanams Lietuvoje paskelbė savo meniu.
Pakėlimo metu svečiai galės mėgautis ne tik sostinės panorama iki šiol nematytu rakursu, bet ir išskirtiniais patiekalais. Kartu kils virtuvės šefas – patiekdamas patiekalus jis betarpiškai bendraus su svečiais.
Ekstremali vakarienė danguje atkeliauja ir į Lietuvą!
Pasaulyje garsus restoranų tinklas „Dinner in the sky“ netrukus bus pristatytas ir trijose Baltijos šalių sostinėse - Vilniuje, Rygoje ir Taline. Restoranų lankytojai galės pietauti ant platformos, kurią kranas iškels į 50 m aukštį.
Tinklo „Dinner In The Sky“ atstovo Baltijos šalyse teigimu, šie itin populiarūs restoranai pristatomi 30 didžiausių pasaulio miestų.
Iš pradžių restorano atstovai surengs Baltijos šalyse kulinarines šventes, kuriose dalyvaus iki 3 tūkst. žmonių.