„Šiemet išskirtinį dėmesį skyrėme vakarienės programai, kuri ir buvo pristatyta restorano atidarymo metu. Pirmieji restorano svečiai į dangų kilo kartu su virtuvės šefu D. Praspaliausku, bei muzikantu – profesionaliu akordeonistu M. Norvilu. Skambant džiazo muzikai svečiai buvo vaišinami originaliais patiekalais bei prabangiu G.H.MMUM šampanu“ – pasakojo organizatoriai.
Vilniuje sezoną pradėjęs restoranas čia praleis visą savaitę. Svečiai dar gali rezervuoti vietas pusryčiams, pietums, vakarienei bei šampano taurei ar kokteiliui danguje. Visą savaitę gausi Lietuvos virtuvių meistrų komanda lepins restorano lankytojus nepakartojamais skonių bei kvapų pojūčiais. Pagrindinio virtuvės šefo titulas bei atsakomybė antrus metus iš eilės atiteko atiteko, „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintam Mikhel Heinmets.
Šiais metais norintys apsilankyti dangaus restorane Vilniuje dar gali rezervuotis vietas, rinkdamiesi pusryčius, pietus, šampaną danguje ar vakarienę. Pietų paketo kaina dviems asmenims kainuos apie 375 LT ir truks apie 40 minučių. G.H.MMUM paketo,kurį sudarys lengvas užkandis bei prabangus šampanas, kaina dviems asmenims apie 199 LT ir užtruks apie 20 min, bei vakarienės, kurios trukmė visa valanda, kaina dviems asmenims - apie 685 LT. Vakaro seanso metu, dienos šefas asmeniškai prisijungs prie svečių 50 metrų aukštyje, kad juos aptarnautų ir pasikalbėtų apie savo valgius ir meniu. Kad vakarienė būtų dar jaukesnė ir malonesnė, šiemet svečiai bus pamaloninti gyvos muzikos skambesiu. Išskirtinė atmosfera, ypatingas maistas ir pažintis su garsiais virtuvės meistrais visiems paliks neišdildomų įspūdžių.
Rugpjūčio 19 dieną „Dinner in the Sky“ atvyks į Kauną ir visą savaitę priims svečius, prie Kauno pilies.
Originalios koncepcijos „Dinner in the Sky“ restoranas – tai speciali 22 vietų platforma su stalu ir kėdėmis, kurią kranas pakelia į 50 m aukštį. Kartu su svečiais kyla ir virtuvės šefas, kuris, patiekdamas patiekalus, betarpiškai bendrauja su svečiais. Dangaus restoraną „Dinner in the Sky“ amerikietiškas ekonomikos žurnalas „Forbes“ yra įtraukęs į neįprasčiausių valgymo vietų 10-tuką. Šią unikalią pramogą išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas.