Šiandien, šeštadienį, paskutiniu pakilimu 23:50 val. baigiasi “Dinner in the Sky” viešnagė Vilniuje.
Pietums danguje laisvų vietų jau nebėra, šampanui ir kokteiliams liko vos kelios vietos, tačiau norintys suspėti pasimėgauti gurmanišku maistu ir vakarėjančio Vilniaus vaizdais, dar turi galimybių pavakarieniauti.
Šiandien dangaus restorano virtuvei diriguoja estas Mihkel Heinmets, šiuo metu vadovaujantis restoranų „Degustare“ (Rygoje) ir „Wiegands“ (Taline) virtuvėms. Jis yra vienintelis Baltijos šalių šefas, kurį dangaus restoranas pristato tarptautiniu mastu.
„Dinner in the Sky“ svečių Vilniuje užkandžiui M.Heinmes žada ėrienos kapotinį su lėtai virtu putpelės kiaušiniu, trumų majonezu ir ikrais, pirmajam patiekalui – šiaurietišką lašišą su burokėliais ir svogūnų marmeladu. Pagrindiniam patiekalui M.Heinmets ruoš 57°C temperatūroje gamintą anties krūtinėlę su šviežiais žalumynais, grybais ir vištienos užpilu. O desertui svečių laukia šveicariškas morengas su uogomis ir moliūgu.
Vakarienę galima rezervuoti interneto svetainėje Dinnerinthesky.lt/bron
Lietus dangaus restorano darbui netrukdo, nes virš platformos yra stogelis, o svečiai gali gauti apsiaustus nuo lietaus.