Šiandien restoranui vadovauja daugiausia garbingų titulų turinti Lietuvos kulinarė – restorano „California Gourmet“ meistrė Aldona Gečienė. Vakarienių metu ji į dangų kils kartu su svečiais.
Pasak turo organizatorių, vietų į vakarienes dar yra – jas galima užsisakyti interneto svetainėje Dinnerinthesky.lt arba atvykus į vietą. Vakarą meteorologai numato giedrą.
A.Gečienė užkandžiui numatė karališkųjų krevečių karpačą su baltojo balzaminio acto ir natūralių obuolių sulčių padažu, kaparėliais ir rausvojo vyno želė, pateikiamą su šviežiomis vasarinėmis salotomis.
Pirmajam patiekalui bus patiektos žąsų kepenėlės ir karamelizuotų kaštainių putėsiai su soterno vyno želė ir medaus bei balzaminio acto užpilu, o pagrindiniam patiekalui - žemoje temperatūroje apskurdinta ėrienos nugarinės filė su trumų padažu, patiekiama su bulvėmis, džiovintų baravykų užkepėle ir traškiais žaliaisiais šparagais. Desertui gurmanai ragaus juodojo šokolado bokštą su pasiflorų ir persikų šerbeto įdaru bei šviežių mėtų padažu ir miško uogomis.
Pakilimams į dangų lietus įprastai netrukdo – virš restorano įrengtas stogas, o svečiai aprūpinami specialiais apsiaustais. Jei vaišių metų pakyla didesnis vėjas, restoranas nusileidžia kiek žemiau, vėliau vėl pakyla. Jo darbui trukdo tik didesnis nei 15 m/s vėjas.