Šokoladinis pyragaitis
- Ingredientai
300 g juodo šokolado;
250 g sviesto;
5 kiaušiniai;
2 stiklinės cukraus;
3 a.š. karčios kakavos;
180 g miltų;
100 g „Rududu“.- Gaminimas
-
Sviestą ir šokoladą ištirpiname. Atvėsiname ir mušame kiaušinius, beriame cukrų, kakavą ir miltus. Gerai išmaišome. Pilame pusę tešlos į skardą. Į tešlą įspaudžiame „Rududu“ įvairiose vietose ir užpilame likusia tešla. Kepame 180˚C orkaitėje apie 25-35 min.
Gairės: Šokoladinis pyragaitis, sviestas, kiaušiniai, kakava, miltai, Rududu.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
![Smėlinės tešlos pyragėliai stiklinėse](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/Uploads/Recipes//2011/09/28//smelines_160.jpg)
Smėlinės tešlos pyragėliai stiklinėse
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
2 aukštas stiklines (250 ml talpos) ir 6 mažas stiklinaites (po 150 ml) ištepti riebalais ir... |
![Velykinis avinėlis](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/Uploads/Recipes//2011/09/28//avinelis_160.jpg)
Velykinis avinėlis
![2](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
Šokoladą smulkiai sukapoti. Riebalus išsukti su vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais (sudedami po... |
![Šokoladinis pyragas](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/Uploads/Recipes//2011/09/28//sokolad_160.jpg)
Šokoladinis pyragas
![1](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-on.png)
![1](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-on.png)
![1](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-on.png)
![1](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-on.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
Įkaitinkite orkaitę iki 200° C. Ištepkite aliejumi 25 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje... |
![Obuolių vyniotinis](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/Uploads/Recipes//2011/09/28//vyniotinis_160.jpg)
Obuolių vyniotinis
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
Į ištirpintą sviestą supilkite vandenį, įberkite druskos, išmaišykite, suberkite miltus,... |
![Obuolių pyragas](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/Uploads/Recipes//2011/09/28//obuoliu_160.jpg)
Obuolių pyragas
![1](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-on.png)
![1](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-on.png)
![1](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-on.png)
![1](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-on.png)
![2](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
Paruoškite mielinę tešlą: mieles ir pusę šaukštelio cukraus (iš nurodyto recepte)... |
![Citrininis plokštainis](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/Uploads/Recipes//2011/09/28//citrininis_160.jpg)
Citrininis plokštainis
![2](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
![2](https://static2.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.93&t=i&f=/pimg/Site/raty/star-off.png)
Trapios tešlos paplotis 1. Orkaitę įkaitinti iki 210˚C. 2. Į karščiui atsparų dubenį sudėti... |
PUSLAPIAI: