• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ingredientai:

Ingredientai:

REKLAMA

1 kg bulvių

0,5 kg vištienos filė

0,5 litro voveraičių

50 gr. sviesto

100 gr. grietinės

pusės nedidelės cukinijos

kelių saliero stiebų

2 didelių svogūnų

žalių krapų

Santa Maria "Chicker & Steak'' malūnelio

šaukštelio druskos

džiovinto baziliko

džiovinto mairūno

baltųjų pipirų

maltų lauro lapų

2 kubelių vištienos ar grybų sultinio

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimas:

Vištieną susmulkinti, pabarstyti prieskoniais iš malūnėlio ir apkepinti svieste, kartu su svogūnais. Susmulkintą kubeliais cukiniją bei susmulkintus saliero stiebus irgi kartu apkepti svieste. Vištienos masę sumaišyti su cukinijos mase, dar įberti baltųjų pipirų, maltų lauro lapų, baziliko, mairūno bei suversti į stiklinį kepimo indą. Bulves aptrinti šaukšteliu druskos, kiekvienai padaryti po 6 - 7 įpjovas ir sudėti ant masės viršaus. Vištienos ar grybų sultinį ištirpinti stiklinėje karšto vandens, sumaišyti su grietine ir supilti į indą. Ant viršaus užbarstyti smulkintais krapais. Kepti orkaitėje apie valandą uždengtame inde. Išjungus dujinę, galima dar palaikyti, tuomet apskrunda bulvės.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų