• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

Jums reikės:

REKLAMA

500 ml riešutų aliejaus

240 gramų kvietinių miltų

2 kiaušiniai

100 gramų tarkuoto parmezano sūrio

4 vienetai baziliko šakelių

Citrinos žievelės

25 ml vandens

1 šaukštelis kepimo miltelių

1 šaukštelis drusko

Paruošimas:

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Į dubenį supilkite aliejų, subertkite miltus ir išmaišykite. Tada suberkite tarkuotą sūrį, išmaišykite. Baziliko lapelius susmulkinkite. Į tešlą sudėti baziliką,  citrinos žievelę, kiaušinius ir šaltą vandenį. Išminkyti tešlą. Apibarstykite stalą miltais ir iškočiokite tešlą 7 mm storio.

Formelėmis išspauskite sausainėlius. Sudėkite ant skardos su kepimo popieriumi ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų