Desertas gurmanams.
Jums reikės:
- 2 šaukštai brendžio
- 0.25 šaukštelio čili miltelių
- sauja džiovintų slyvų
- 1 pakelis juodojo kartaus šokolado
Paruošimas:
REKLAMA
REKLAMA
Slyvas pamerkti brendyje praskiestame su vandeniu, palaikyti bent porą valandų. Ištraukti ir nusausinti ant popierinio rankšluosčio.
REKLAMA
Garų vonelėje ištirpinti šokoladą ir įberti čili miltelių pagal skonį, jei nemėgstate labai aštriai, reiktų čili dėti vos ant peilio galo, jei esate mėgėjai aštrumo ketvirtis arbatinio šaukštelio bus pats tas. Pradžiai siūlau dėti mažiau, tačiau tikrasis skonis bus tik šokoladui atvėsus.
Į paruoštą šokoladą apvoliojame slyvas, dedame jas ant kepimo popieriaus ir paliekame stingti šaldytuve.
REKLAMA