• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar 2018-ųjų vasarą duris Vilniaus centre pravėręs komiko Manto Katlerio „Katlerio kebabų restoranas“, panašu, išgyvena ne patį lengviausią laikmetį. Žiniasklaidos žiniomis, praėjus vos pusmečiui nuo atidarymo, maitinimo įstaiga užveria duris.

51

Dar 2018-ųjų vasarą duris Vilniaus centre pravėręs komiko Manto Katlerio „Katlerio kebabų restoranas“, panašu, išgyvena ne patį lengviausią laikmetį. Žiniasklaidos žiniomis, praėjus vos pusmečiui nuo atidarymo, maitinimo įstaiga užveria duris.

REKLAMA

Birželio pabaigoje griausmingai atidarytas restoranas kaipmat sulaukė didelio susidomėjimo, tačiau įsitvirtinti konkuruojančioje rinkoje nebuvo lengva.

Bendrovėje „Makarena“, kuri valdo M. Katlerio restoraną, šiuo metu oficialiai dirba tik 2 darbuotojai, nors dar lapkritį ten įdarbinta buvo 20 žmonių.

Kavinė taip pat pakeitė ir savo darbo laiką – anksčiau visomis savaitės dienomis dirbęs restoranas atsidarydavo tik penktadieniais-sekmadieniais.

Kol kas su M. Katleriu susisiekti tv3.lt žurnalistams nepavyko.

Dar anksčiau humoristas atskleidė, kad po nelengvų atrankų restoranas pagaliau įgijo ir personalą, o padavėjams teko atlikti keletą testų, kad kuo geriau įsidėmėtų, iš kokių sudedamųjų dalių gaminami patiekalai.

REKLAMA
REKLAMA

M. Katleris užsiminė ir apie tai, kad idėja atidaryti tokį restoraną, gimė dar pernai, tačiau iškart buvo galvota ir apie tai, kad tai tikrai nebus standartinė vieta, kurioje galima gauti kebabų.

REKLAMA

Ir išties, restorane lankytojams atveriama 76 sėdimų vietų erdvė nė iš tolo neprimena standartinio kebabų kioskelio. Veikiau – stilingą miesto kavinę. Klientams čia bus siūloma paskanauti itin kokybiško greitojo maisto.

„Tai nebus įpareigojanti vieta su baltomis staltiesėmis ir servetėlėmis. Pasiūlysime patiekalų iš geros mėsos. Patys kepsime net kebabų blynus. Meniu kol kas nebus labai platus, nes norėjome, kad viskas visuomet būtų labai šviežia. Galvojame net konservuoti daržoves patys. Tiesa, pasiūlysime ir kebabų su žuvimi. Bus ir su starkiu, ir su lašiša, ir su skumbre. Meniu bus kintantis“, – žadėjo M. Katleris.

REKLAMA
REKLAMA

Koncepciją kūrė pusantrų metų

Paprašytas plačiau pristatyti savo restorano koncepciją, Mantas neslėpė, kad nuo idėjos iki dienos, kuomet tenka atverti restorano duris, įveiktas netrumpas kelias. Idėja apie tokios vietos įkūrimą gimė pernai. Tada tebuvo svarstoma lankytojams pasiūlyti kebabų. Su bičiuliais aptarinėjant ir galimus pavadinimus, Manto neapleido mintis, kad maitinimo įstaigos pavadinime turėtų būti žodžiai „kebabas“ ir „restoranas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kai gryninome idėją, visai rimtai pažiūrėjome į žodį „restoranas“. Ši maitinimo įstaiga tikrai nebus standartinė kebabinė, kaip daugeliui galėjo susidaryti įspūdis“, – pabrėžė M. Katleris. Restorane lankytojams atveriama 76 sėdimų vietų erdvė nė iš tolo neprimena standartinio kebabų kioskelio. Veikiau – stilingą miesto kavinę. Klientams čia bus siūloma paskanauti itin kokybiško greitojo maisto.

„Tai nebus įpareigojanti vieta su baltomis staltiesėmis ir servetėlėmis. Pasiūlysime patiekalų iš geros mėsos. Patys kepsime net kebabų blynus. Meniu kol kas nebus labai platus, nes norėjome, kad viskas visuomet būtų labai šviežia. Galvojame net konservuoti daržoves patys. Tiesa, pasiūlysime ir kebabų su žuvimi. Bus ir su starkiu, ir su lašiša, ir su skumbre. Meniu bus kintantis“, – tąkart sakė M. Katleris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų