Teliko atnaujinti vyno gamybos cechą ir įdiegti pažangiausias technologijas, kartu išauginant senąsias gamybos tradicijas. Senovę gaivinti ėmėsi nuo vynuogių veislių. Archajinių veislių vynuogės ūkiui atnešė aukščiausius įvertinimus įvairiose tarptautinėse parodose. Vynininkai gamina ir ekologišką kosmetiką: kremus, šampūnus, kurių pagrindas ekologiškos vynuogės. Aviabilietų užsakymas: https://avia.lt/aviabilietai/
Graikijoje vynas yra populiariausias gėrimas, tačiau graikai juo mėgaujasi su saiku. Nuo senovės graikai vyną geria tik atskiestą. Muziejuose net galima išvysti specialių indų, vadinamų krateriais, kuriuose vanduo ir vynas būdavo sumaišomi ir tik paskui pilami į taures. Atidarę butelį ir įpylę į taurę kvapnaus gėrimo, graikai neskuba gerti, pauosto, pasukioja taurėje. Kelionės po Graikiją gidė tvirtino, kad atkimšus butelį ir įsipylus vyno po 10-15 min. nebelieka sulfidų, nes jie išgaruoja.
Evijos sala garsėja ir figomis, kurios skinamos dukart per metus. Evijos figos eksportuojamos ir yra labia gerai vertinamos.