Minėtame serveryje jis paviešino, kodėl išsiskyrė jų keliai.
„Parašysiu vienintelį kartą, tik dėl to, kad čia yra daug pažįstamų ir šiaip net ir normalių žmonių, kad nerašinėtumėt nesąmonių. Aš šią moterį be proto mylėjau ir dabar dar myliu.
Sugebėjau atleisti jos klaidas ir patikėti priesaika, kad ir toliau aš būsiu jos vienintelis mylimas vyras. Priesaikos dužo, kaip stiklo karoliai, ir ji pasirinko sugriauti visa tai, ką mes sukūrėm ir turėti santykius su kitu žmogumi vėl.
Mano artimiausiu draugu, kuris man nuolatos prisiekinėjo draugystę, atsidavimą ir ištikimybę... Tokia yra tiesa. Man tai yra skaudžiausias gyvenimo periodas ir didžiausia dviguba išdavystė net ir po mano atleidimo.
Anksčiau ar vėliau vis tiek būtumėte tą sužinoję, tai parašiau aiškiai ir suprantamai, kad nebepiltumėt šūdo, kurie tai ketinat daryti. Linkiu jai tik gero, ji yra mūsų vaiko mama ir viskas tuo pasakyta. Tai galit toliau nebevargt spėliodami“, – rašė „Bunkumi“ prisistatęs asmuo.
Primename, kad naujienų portalui tv3.lt susisiekus su vyru, šis apie skyrybas nepanoro kalbėti.
„Ačiū, malonu. Jokių komentarų nebus“, – sakė D. Bunkus.
Portalas tv3.lt primena, kad Viktorija ir Danielius susipažino 2016-aisiais „Eneos 1006 km lenktynių“ metu. Susitikę VIP zonoje jie iš karto krito vienas kitam į akį. Po metų, Valentino dienos išvakarėse pora susižadėjo.
Dar visai neseniai verslininkas D. Bunkus papasakojo apie šeimos verslą bei ateities planus.
Verslininkas kartu su bičiuliu iš Monako įsigijo Vilniaus centre esančią maisto halę „Gastronomas Food Hall“.
Danieliaus teigimu, prie verslo plėtros prisidės ir sužadėtinė Viktorija, kuri bus atsakinga už ženklo populiarinimą.
„Tai buvo mano verslo partnerio idėja. Jis yra iš Monako, ten sukūrė verslo restoranų biznį, sumanėme į Lietuvą atvesti naujų konceptų. Bandysime iš naujo prikelti maisto halę.
Pristatytumėme naujoves, kurios sėkmingai veikia Prancūzijoje, Italijoje, Monake, kursime naują brandą. Galvojame teikti prancūziškus užkandžius, tai labai populiaru Prancūzijoje, ateiti pasiimti karšo maisto, pavyzdžiui, ekologiškos vištienos, avienos kepamos grilyje, butelį vyno ir keliauti namo“, – idėjomis dalijosi D.Bunkus.
Verslininko teigimu, maistas bus ne tik išsinešimui: „Jau dabar maisto halėje veikia dešimt restoranų, bet po šios krizės, manau, kad maisto išsinešimas bus populiaresnis, todėl orientuosimės ir į šią sritį.“
Danielius džiaugėsi, kad dabar, krizės laikotarpiu, yra geras laikas investuoti: „Kurį laiką reikės palaukti, kol viskas įsivažiuos, atsigaus, žmonių srautai atsistatys, restoranams dabar sudėtingas metas. Mes to nebijome, palauksime, vasaros metu atversime lauko terasas.“
Vyras sužadėtinei Viktorijai žada patikėti socialinių tinklų dalį: „Aš ten mažiausiai išmanau. Dirbsime su influenceriais, renginiais, mūsų tikslas – pritraukti didesnį žmonių srautą. Planuojame organizuoti gyvos muzikos vakarus, uždaras šventes, galbūt pokerio turnyrus, protmūšius. Kiekvienas klientas turėtų rasti ai, ko jam reikia.“
Danielius ir Viktorija bei jųdviejų dukra Nicole pastaruosius porą metų buvo įsikūrę Kanuose ir tik prieš kelis mėnesius grįžo į Lietuvą. Tiesa, D.Bunkaus teigimu, šeima ilgai Lietuvoje užsibūti nežada.
„Likti Lietuvoje žadame iki rudens, o vėliau grįšime į Kanus. Už verslą atsakingi paskirti vadovai, kurie viską prižiūrės. Mūsų tikslas nėra daug dirbti“, – juokėsi verslininkas.