Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
nenaudoju, teks keisti iprocius
nenaudoju, teks keisti iprocius
Sauni ta Italu virtuve :)
man skaniau ten kur būna tie prieskoniai kur makaronams
Jeigu apie talija sneketumem, tai ir makaronus pacius pamirst reiktu. O padazai jeigu ne pernelyg riebus, tai nera labai blogai. Manau geriau pomidoru pasta su kokia mesyte prieskoniais padaryta negu grietines-sviesto misinys. Na, cia lietuvisko padazo pavyzdys pirmas i galva atejes. Dar spirgai prie cepelinu :D
Italiska pasta zymiai geriau nei durnas keciupas, o dar jeigu keciupas saslykams ar kazkas panasaus tai nafik su tokiais maistais.
tikrai geras dalykas, nepatikesit - isbandziau pats:) nepalyginsi su pirktiniu padazu.
Vertinu receptus priartejusius prie istaku. Pas mus dazniausiai naudojamas kecupas, o Italijoje jo ir su ziburiu nerasi.
Padazas tinka ne tik makaronams. TIkrai skanus, esu dares.
Aha, sutinku.Labai skanu valgyti vandenyje virtus spageti be jokio padazo ir druskos.Galima pabarstyti vienu petrazoles lapeliu.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų