• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikriausiai daugelis sutiktų, kad maistas gamtoje tampa netgi dar skanesnis, o jei jį gamina profesionalus virtuvės šefas iš Italijos – Gian Luca Demarco – tuomet abejonių dėl puikių pietų ar vakarienės tikrai nelieka. Jau visai netrukus tuo įsitikinti galės ir TV3 laidos žiūrovai, naujoje laidoje „La maistas. Vasara“.

Tikriausiai daugelis sutiktų, kad maistas gamtoje tampa netgi dar skanesnis, o jei jį gamina profesionalus virtuvės šefas iš Italijos – Gian Luca Demarco – tuomet abejonių dėl puikių pietų ar vakarienės tikrai nelieka. Jau visai netrukus tuo įsitikinti galės ir TV3 laidos žiūrovai, naujoje laidoje „La maistas. Vasara“.

REKLAMA

Įgyvendinkite seną savo svajonę ir vasarą pasisemkite žinių iš profesionalaus virtuvės šefo! O keliems laimingiesiems netgi pavyks su juo susitikti akis į akį...

Laidos vedėjas, niekuomet žodžio kišenėje neieškantis charizmatiškasis Gian Luca savaitgaliais bus pasirengęs padaryti jūsų artimam žmogui staigmeną. Susitikęs su laidos herojumi, virtuvės šefas vėliau su juo leisis į kelionę pas jo šeimą ar kitą brangų žmogų, su kuriuo kartu gamins paprastą, vasarišką, tačiau be galo gardų patiekalą.

Taip pat žiūrovai turės puikią galimybę pamatyti, kokias gėrybės patiekalams galėtų panaudoti iš savo pačių sodo, kad jie būtų sveiki ir kuo įmanoma šviežesni. Galiausiai Gian Luca, garsėjantis savo receptais, neretai patiekalams suteiks ir taip visų mėgstamo itališko prieskonio.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomas vyras neslepia – pats savo vasaros jis neįsivaizduoja be ant grilio keptos dorados ar midijų. Vis dėlto Gian Lucos ir jo šeimos namuose vasaros laikotarpiu netrūksta ir lietuviškos virtuvės patiekalų. „Kad atėjo vasara žinau tada, kai mano žmona Eglė pradeda tris kartus per dieną gaminti šaltibarščius“, – kaip visuomet pokštavo virtuvės šefas.

REKLAMA

Anot Gian Lucos, jis ir pats nekantrauja kuo greičiau susitikti su laidos herojais, išgirsti jų istorijas, o taip pat pradėti kartu su jais gaminti. Virtuvės šefas įsitikinęs – jis ne tik išgirs be galo įdomių pasakojimų, bet ir pats sužinos nemažai naujų receptų, mainais į tai siūlydamas savo žinias apie itališką virtuvę. Žinomas vyras pasakojo, kad gaminti Lietuvoje – labai įdomu, kadangi žmonės čia ingredientus dažnai naudoja visai kitaip, nei jis pats yra įpratęs, o nauji skoniai – kone kasdienybė.

Nustebinkite savo artimąjį ir pakvieskite jį nepamirštamoms vasaros kulinarėms kelionėms kartu su TV3 ir Gian Luca Demarco bei laida „La maistas. Vasara“! Anketą užpildyti galite čia: https://www.tv3.lt/lamaistas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų