Minėtos vietos atidarymo nepraleido ir būrys žinomų bei penktadienio vakarą linksmai panorusių praleisti veidų.
Tarp jų – ir Indrė Stonkuvienė ir Vidas Bareikis, Mantas Petruškevičius, Marija Palaikytė, Martynas ir Viktorija Pociai, Rasa Barauskaitė ir Petras Daunys, Karina Eremian-Daniškevičė, Skaistė Semenikė, Agnė Grigaliūnienė, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Milita Daikerytė, Urtė Šilagalytė ir Naglis Bierancas ir kiti.
Jie ne tik gėrėjosi nauja vieta, kurios erdves šiam vakarui dekoravo „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“, bet ir dalyvavo kokteilių degustacijoje. Galiausiai susirinkusių laukė staigmena – pirmąją viešą baro repeticiją įgarsino ir gyvo garso muzikinį pasirodymą surengė grupė „Pelenai“.
Vos įžengus pro duris erdvus baras džiugins originaliu interjeru. Nuo senovinių ir autentiškų sienų į lankytojus žvelgs šmaikštūs Liudviko van Bethoveno ir Marijos Antuanetės portretai, sukuriantys istorinę, bet kartu ir neįpareigojančia atmosferą.
Baras suskirstytas į dvi erdves – kairėje rinksis viskio gerbėjai, o į dešinę suks mėgstantys alų. Šių rūšių gėrimų kiekvieno atskirai bare bus arti pusantro šimto. Šios vietos bendrasavininkas Simonas Bužinskas nuramina šampano ir kokteilių mėgėjus – ir jų bus į valias, o tuo pasirūpins vyriausiasis barmenas Benediktas Ghosn, atvykęs čia po ilgametės darbo patirties pripažintuose baruose Jungtinėje Karalystėje.
„Naujasis mūsų projektas orientuotas ne į triukšmingus vakarėlius iki paryčių, o kasdienį barą, kuriame didelis dėmesys skiriamas spalvingai europietiško maisto virtuvei. Tradiciniai ir daugeliui ragauti patiekalai bei užkandžiai čia suskambės kitaip, nes prie valgiaraščio dirbo geriausi šalies gastronomijos žinovai, kruopščiai atrinkę, kokiais patiekalais kasdien vakarais mėgausis lankytojai. Meniu atrasite ispaniško, itališko, vokiško ir skandinaviško maisto kultūros bruožų“, – pasakoja barų „Sanatorija“, „Bardakas“ ir „Materialiste“ bendrasavininkas S.Bužinskas.
Pagyrų naujai vietai negaili ir maisto tinklaraštininkė, restoranų ir barų konsultantė Urtė Mikelevičiūtė: „Puikus gero pubo pavyzdys. Įprastai pubai visuomenei nesiasocijuoja su stilinga aplinka, itin kokybiškų gėrimų ir maisto pasirinkimu, todėl „Dirigentai“ tikrai nustebins skoniu, gausiu meniu, gražia aplinka ir faina atmosfera.“
Netrukus lankytojų lauks ir netikėtumas: belaukiant maisto kiekvienam atsiras galimybė iš specialaus grojaraščio pačiam užsisakyti mėgstamą muziką. Pub‘e įprastai skamba roko ir poproko stiliaus žinomi kūriniai bei smagusis rokenrolas.