• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasirodė šokiruojančios nuotraukos, kuriose vaizduojamas delikatesas, rastas Kinijoje. Kantono mieste vyrauja nauja mitybos tendencija – sriubos iš vaikų embrionų gamyba. Kalbama, kad ši sriuba gerina sveikatą ir didiną seksualinį pajėgumą. Sriubos iš embriono kaina - apie 4 tūkst. dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

Sakoma, kad vienos gamyklos vadovas patvirtino, jog sriuba labai efektyvi, nes pats ją bandė ir yra pastovus tokio delikateso valgytojas. Į šią sriuba dedamos brangios vaistinės žolelės, o vaiko embrionas verdamas kartu su vištiena 8 valandas. Gamyklos vadovas, kuriam yra 62 metai pasakojo, kad su savo antrąja 19 metų žmona jis gali mylėtis kasdien, nes taip jį veikia sriuba.

REKLAMA

Šios sriubos kodinis pavadinimas yra „šonkaulių sriuba“. Poros, kurios nori aborto, gali tiesiog kreiptis į šiuos vietinius Kantono restoranėlius ir parduoti vaisių už 4 tūkst. dolerių. Šie restoranai taip pat superka placentą.

Daugiausia restoranuose sriuba verdama iš mergaičių kūnelių, todėl, kad Kinijoje šeimos labiau nori turėti berniukus. Tai gali būti Kinijos „vieno vaiko politikos“ padarinys.

REKLAMA
REKLAMA

Visuomenė buvo šokiruota dėl tokios informacijos ir nuotraukų, tačiau vėliau paaiškėjo, kad tai tik prasimanyta istorija. Iš tiesų embrionai yra kinų menininko Zhu Yu kūrinys. Jis kuria realistiškai atrodančius organus, veido gabalus, kūdikius, embrionus. Jie gaminami iš maisto produktų, juos net galima valgyti ir juose nėra panaudota jokių žmogaus audinių.

Perspėjame silpnų nervų skaitytojus, kad nuotraukos gali šokiruoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų