- Sausainiai, pakeliai, 3 vienetai
- Kondensuotas pienas, indelis, 1 vienetas
- Sviestas, pakelis, 1 vienetas
- Šokoladas, baltasis, plytelė, 1 vienetas
- Šokoladas, pieniškas, arba juodasis, plytelė, 1 vienetas
Gaminimas:
Sviestą padaliname į tris dalis, dvi iš jų dedam į vieną puodą, likusį trečią gabalėlį dedam į kitą puodą ir ant silpnos ugnies tirpdom. Tada sudedam baltą šokoladą į pirmąjį puodą o į kitą pienišką - šokoladą. Kai viskas ištirpsta, pilam kondensuotą pieną į balto šokolado ir sviesto mišinį. Pilam trupučiuką daugiau nei pusę indelio, o į kitą puodą supilam likutį, pakaitinam iki virimo. Du sausainių pakelius trupinam į didesnįjį puodą, o trečią pakelį į mažesnįjį. Viską gerai išmaišom.
Aš paėmiau didelę pjaustymo lentą, ant jos klojau plėvelę, dėjau balto šokolado ir sausainių mišinį maždaug centimetro storio sluoksniu, užklojau kita plėvele ir uždėjus kitą lentelę, suplojau viską, tada nuėmusi viršutinę plėvelę per viduriuką dėjau tamsaus šokolado ir sausainių mišinį ir gražiai susukau į "dešrą". Kelias valandas laikome šaldytuve.