Atlikėja apsilankė TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“, kur su vedėja Ilona Juciūte gamino keptos lašišos patiekalą. Pašnekovė prasitarė, kad jos mėgstamas cukrus, saldumynai ir įvairiausi desertai jos gyvenime atsirado kartu su sūnumi Majumi bei jo laukimu.
„Cukrus į mano gyvenimą atėjo su Majumi. Kol nepradėjau lauktis, cukraus išvis nenaudojau ir jo niekur nedėdavau. Nėštumo metu saldumynai mane buvo užvaldę maksimaliai – turėjau kokias 4-5 kepyklas, kurios man kiekvieną rytą veždavo saldumynų. Prie mano durų stovėdavo krepšiai įvairiausių desertų, kuriems aš negalėdavau atsispirti. Dabar šis potraukis saldumynams šiek tiek sumažėjo, bet, deja, niekur nedingo“, – pasakojo laidos viešnia.
Restoranų veikla
Justė – ne tik talentinga muzikos kūrėja, bet ir dviejų restoranų valdytoja. Kaip laidoje pasakojo žinoma moteris, pagrindinė jos restoranų idėja buvo parodyti žmonėms, kad ir Lietuvoje turime puikių virtuvės šefų, kurie savo kūryba gali sužavėti net ir išrankiausius valgytojus.
„Aš savo sceną turiu jau 20 metų, todėl pagrindinė mano restoranų idėja buvo sukurti sceną talentingam virtuvės šefui, kuris galėtų laisvai išreikšti savo kūrybinį potencialą. Norėjau, kad šis žmogus būtų laisvas kurti, gaminti ir džiuginti kitus savo talentu.
Manau, kad man tai puikiai pavyko, nes turiu nuostabų šefą Igną Višinską. Lygiai taip pat, kaip ir kiti restorano lankytojai, aš turiu galimybę ragauti, stebėti ir džiaugtis bei mėgautis jo sukurtais darbais“, – pasakojo ji.
Tiesa, dabar restoranų sferoje Justei padeda vienas artimiausių žmonių. „Kai praradau balsą ir turėjau pasirinkti, ar aš esu dainininkė ir muzikos kūrėja, ar restoranų valdytoja, aš pasirinkau muziką.
Tai yra mano prigimtis – aš galiu kurti žmonėms ir tai yra gražiausia misija gyvenime. Būtent todėl šiuo metu mano restoranų veiklą prižiūri mama, nes, visgi, tai yra beprotiškai sunkus darbas“, – atskleidė žinoma dainininkė.
Nauja mylimojo veikla
Paklausta apie nemėgstamą produktą, Justė laidoje nusišypsojo. Nors produkto ji negali pakęsti, pastaruoju metu juo užpildytas visas J.Arlauskaitės-Jazzu namų šaldytuvas…
„Mano gyvenimas yra labai juokingas – tikras paradoksas. Aš dievinu jūros gėrybes, bet baisiai nemėgstu ikrų, nes nuo jų mane labai pykina. Juoduosius ikrus dar galiu valgyti, bet tie raudoni, kur sprogsta ir išbėga sūrus riebalas, yra tiesiog baisu.
Juokingiausia, kad mano vyras visai neseniai pradėjo ikrų verslą, nes juos labai dievina. Todėl dabar mano šaldytuve yra tiek ikrų, kiek jų nebūna net prekybos centruose... Tai man tai labai padeda, nes atsidarius šaldytuvą, apetitas tiesiog dingsta“, – juokėsi J.Arlauskaitė-Jazzu.
Visgi visai neseniai praūžė gan sunkus ir pilnas veiklų periodas – ne tik didžiosios metų šventės, bet ir daug laiko ir energijos pareikalavę koncertai.
„Mes viską pasirenkame patys, aš irgi pati taip pasirinkau, tad negaliu skųstis“, – tikina ji.
Negirdėtos ir įtraukiančios istorijos, atviri pokalbiai apie maistą ir kulinarines patirtis bei daug gardžių receptų – šeštadieniais, „Virtuvės istorijose“, 10 val. per TV3.