Žinoma žurnalistų pora juokavo, kad šį restoraną pirmiausia atsidarė sau. „Mūsų šeima netoleruoja glitimo. Šioje virtuvėje jis tiesiog nenaudojamas. Alergiją kiaušiniams ir laktozei turintys asmenys gali rinktis įprastus vaflių priedus tik su veganišku kepiniu“, – susirinkusiems pasakojo restorano šeimininkai.
Į renginį restorane Julija Žižė atskubėjo su vienerių metukų dukra Lėja
(62 nuotr.) Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Šarūnas ir Laura Mazalai, Tadas ir Liucina Rimgailos (nuotr. Organizatorių)
Šarūnas ir Laura Mazalai (nuotr. Organizatorių)
Tadas ir Liucina Rimgailos (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Šarūnas ir Laura Mazalai (nuotr. Organizatorių)
Martas Kalendra (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Saugirdas Vaitulionis (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Šarūnas Mazalas (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Šarūnas Mazalas (nuotr. Organizatorių)
Tadas ir Liucina Rimgailos (nuotr. Organizatorių)
Saugirdas Vaitiulionis ir Simona Starkutė (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Sandra Kuzmičiūtė, Simona Starkutė (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Tadas Rimgaila (nuotr. Organizatorių)
Tadas ir Liucina Rimgailos (nuotr. Organizatorių)
Tadas ir Liucina Rimgailos (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Šarūnas ir Laura Mazalai (nuotr. Organizatorių)
Julija Žižė su dukra Lėja (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Šarūnas ir Laura Mazalai (nuotr. Organizatorių)
Šarūnas ir Laura Mazalai (nuotr. Organizatorių)
Šarūnas ir Laura Mazalai (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Pusryčiai restorane (nuotr. Organizatorių)
Degustaciniuose pusryčiuose dalyvavo Liucina ir Tadas Rimgailos, dizaineris Robertas Kalinkinas su sūnumi, „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė su širdies draugu, šokėju Tomu Legenzovu, modelis Simona Starkutė, „Pinup girls“ narė Viktorija Sutkutė, asmenininis treneris į namus Martas Kalendra, dizainerė Julija Žižė su dukra, televizijos laidų prodiuserė Goda Skačkauskaitė su sūnumi, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis.
„Pusryčiai man yra svarbiausias dienos maistas. Stengiuosi valgyti sveika ir sočiai, – pasakojo S. Starkutė. – Dažniausiai rytais verduosi košę, susiplaku natūralių sulčių kokteilį. Čia įsitikinau, jog vafliai gali būti puikus patiekalas pusryčiams. Tiesa, namie tokio dalyko nesigaminčiau – neturiu tam laiko, o štai užbėgti į restoraną papusryčiauti visada smagu.“
L. Rimgailė pasakojo, kas su savo vyru Tadu pusryčių ji niekada nevalgo. Moteris keliasi labai anksti, o pusryčiai yra jos mylimiausias valgis. „Aš esu vyturys, o Tadas pelėda. Rytais visada turiu puikų apetitą, tad suvalgau išties daug. Pietus suvalgau tada, kai turiu laiko, o vakarienės atsisakau. Pas mano vyrą viskas yra atvirkščiai“, – pasakojo vedybų planuotoja. Čia šeima lankėsi pirmą kartą ir nenusivylė. „Puikų įspūdį paliko patys vafliai. Jie stangrūs, minkšti, labai gerai pjaustosi ir labai skanūs. Be to, jie be glitimo. Net neįtartumei, jog juose nėra tradicinių kvietinių miltų“, – gražių žodžių negailėjo žinoma moteris.
Vilniuje įsikūręs restoranas siūlo ne tik gardų pusryčių meniu. Mazalai savo restorano lankytojams jau įrodė, kad vafliai gali būti valgomi ne tik saldūs ir ne tik rytais. „Vaflių namai“ – tai ir verslo pietų ir draugų vakarienių vieta. Norintys užkąsti stipriau visada galės užsisakyti sočius vaflius su steiku, plėšyta kiauliena, daržovėmis, mango ir bri sūriu. „Mūsų restorane sau patinkantį skonį ras ir išrankiausias klientas“, – sako restorano įkūrėjai.
„Ogmios mieste“ esantį restoraną itin pamėgo šeimos su vaikais. Dukterį auginanti šeima pasirūpino, jog čia būtų įrengtas erdvi žaidimų erdvė vaikams. Joje yra įrengta žaislinė virtuvė, kur vaikai gali tėvams pagaminti valgyti, supynės. „Pagalvojome ir apie vakarienei užsukančius tėvus, kurie neturi kur palikti vaikų, tačiau taip pat nori susitikti su draugais, ramiai pavakarieniauti. Tėvai galės mėgautis vakariene, o vaikai čia pat žais“, – pasakojo restorano „Vaflių namų“ šeimininkai.
REKLAMA