• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio pavakarę į „Ogmios mieste“ esančią gurmaniškų prekių parduotuvę „Assorti“ degustuoti naujai atidaryto šviežio maisto bei sulčių baro delikatesų rinkosi kviestiniai svečiai. Kulinarinės kelionės metu žinomas virtuvės šefas Liutauras Čeprackas pristatė gurmaniškus produktus bei dalino patarimus apie maisto derinimą.

7

Penktadienio pavakarę į „Ogmios mieste“ esančią gurmaniškų prekių parduotuvę „Assorti“ degustuoti naujai atidaryto šviežio maisto bei sulčių baro delikatesų rinkosi kviestiniai svečiai. Kulinarinės kelionės metu žinomas virtuvės šefas Liutauras Čeprackas pristatė gurmaniškus produktus bei dalino patarimus apie maisto derinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

REKLAMA

Į organizuojamą renginį rinkosi verslininkai, šou pasaulio atstovai. Svečių gretose buvo galima sutikti apžvalgininką Andrių Užkalnį, modelį ir aktorę Akviliną Ubartaitę, kūrybininkę Rimantę Kulvinskytę-Miškinę-Eidukonę ir kitus.

Susirinkę svečiai degustavo įvairių rūšių sūrius, kumpius, konservuotus produktus, kuriuos bus galima įsigyti naujajame šviežio maisto ir sulčių bare, įkurtame pačioje „Assorti“ parduotuvėje. Susirinkusieji turėjo galimybę išbandyti ir netikėtus derinius, kuriuos pristatė garsus Lietuvos šefas.

„Atidarydami šviežio maisto bei sulčių barą siekiame „gurmaninti Lietuvą“. Lietuviai vis dažniau atranda produktus, kurie vakarų ar virtuvės kultūra garsėjančiose šalyse yra įprasti. Kruopščiai atrinkinėjame produktus ir po truputį siekiame lavinti žmonių skonį pristatant naujoves, kurios seniai nebėra naujovės kitose šalyse“, - sako Gerardas Pugžlys, „Assorti“ komercijos direktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų