Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
tikrai gerų patarimų yra
Kad bulvių košė būtų puresnė, prieš ją trindama užberkite žiupsnelį kepimo miltelių. Tokia šeimininkę tik už virtuvės durų pastatyti. Lauk netinkamus produktus nuo bulvių!!!
Pataisymas: kad bulvių košė būtų puresnė, prieš trindami pasišildykite pieną su sviestu tada supilkite į sugrūstas bulves ir įdealu jei turite elekt.mikserį su šluotelėmis, paplakite jūsų bulvių košė tikrai bus puri.
Dar labai norėčiau pamatyti tokia neišmanėlę kurios kiaušienė atsiduoda mielėmis, tegul jų ir žiupsnelis tebūna.:-DDD
Pataisymas: kad bulvių košė būtų puresnė, prieš trindami pasišildykite pieną su sviestu tada supilkite į sugrūstas bulves ir įdealu jei turite elekt.mikserį su šluotelėmis, paplakite jūsų bulvių košė tikrai bus puri.
Dar labai norėčiau pamatyti tokia neišmanėlę kurios kiaušienė atsiduoda mielėmis, tegul jų ir žiupsnelis tebūna.:-DDD
Va mikrobangėje tai nepatarčiau nieko šildyti - geriau tą citriną pamerkit į karštą vandenį ir palaikykit 15-20 min. Mikrobangė suardo ir baltymus ir angliavandeniu... Geriau visai išmeskite tas mikrobanges.
REKLAMA
REKLAMA
30 virtuvės gudrybių