Jums reikės:
1. „Selga NATURE“ sausainių;
2. Avižinių dribsnių;
3. Klevų sirupo;
4. Žemės riešutų;
5. Balto arba juodojo šokolado;
6. Burnočio (Amaranto).
Į gerai įkaitintą keptuvę suberiame burnočius ir juos paspraginame (svarbiausia nesudeginame). Tuomet dubenyje sutrupiname „Selga NATURE“ sausainius, į tą patį indą suberiame avižas, žemės riešutus, užpilame viską klevų sirupu ir išmaišome. Sukapojame šokoladą ir sudedame į mišinį ir dar kartą išmaišome. Tuomet viską sudedame ant sviestinio popieriaus ir suformuojame mišinį į pailgą plokštainį bei dedame į šaldytuvą porai valandų. Mišiniui sustingus, supjaustome jį į pailgos formos batonėlius. Skanaus!