• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Rusijos veterinarijos tarnyba („Rosselchoznadzor“) nustatė, kaip pieno perdirbėjai klastoja produkciją, siekdami sumažinti jos savikainą ir pasididinti pelnus.

 Rusijos veterinarijos tarnyba („Rosselchoznadzor“) nustatė, kaip pieno perdirbėjai klastoja produkciją, siekdami sumažinti jos savikainą ir pasididinti pelnus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Rosselchoznadzor“ išsiaiškino, jog geriamas pienas ne tik atskiedžiamas vandeniu, bet ir į jį įmaišoma krakmolo, kreidos, muilo, sodos, boro ar salicilo rūgščių ar net gipso.

REKLAMA

Žinybos pranešime teigiama, jog grietinė dažniausiai atskiedžiama vandeniu, kefyru, liesa varške arba augaliniais riebalais, sojos baltymais, krakmolu.

Gaminant sviestą pieno riebalai keičiami augaliniai riebalais, įmaišoma margarino. Sūriai prisotinami vandeniu, pieno riebalai keičiami augaliniais, įmaišoma sojos baltymų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų