Reikės: 1 pakelio tortilijų; 500 g kiaulienos arba vištienos faršo; 1 svogūnas; 1 skiltelė česnako; žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų;
Tortilija su vištienos krūtinėle
(13 nuotr.) Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Tortilija su vištienos krūtinėle (nuotr. facebook.com)
Gaminimas: Į mėsos faršą įdedame smulkintus svogūnus, česnaką ir prieskonius. Kad mėsa būtų minkštesnė ir sultingesnė galite įpilti šiek tiek vandens arba sultinio. Plonai ištepame mėsos įdarą per pusę tortilijos, kraštus aptepame kiaušinio plakiniu ir perlenkiame pusiau. Prispaudžiame per kraštus ir apkepiname keptuvėje ant mažos ugnies.
REKLAMA