• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nebesugalvojate, ką dėti į pietų dėžutę? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimo būdą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti labai skanų ir itin greitai pagaminamą patiekalą, tinkantį ir vegetarams.

Nebesugalvojate, ką dėti į pietų dėžutę? Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ turi sprendimo būdą. Šįkart virtuvės šefas Justinas Kapkovičius parodė, kaip pasigaminti labai skanų ir itin greitai pagaminamą patiekalą, tinkantį ir vegetarams.

REKLAMA

Špinatų ir fetos blyneliams reikės:

  • 45 ml aliejaus skrudinimui
  • 2 svogūnų
  • 200 g špinatų
  • 1 kiaušinio
  • 170 ml pasukų
  • 120 g miltų
  • 0,5 a.š. kepimo miltelių
  • 130 g fetos sūrio
  • Druskos
  • Pipirų
  • Aliejaus skrudinimui

Gaminimo eiga:

Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite ant įkaitintos keptuvės. Dėkite špinatus ir šiek tiek patroškinkite.

Inde išplakite kiaušinį. Sudėkite troškintus špinatus, pasukas bei miltus su kepimo milteliais.

Įdėkite smulkintą fetos sūrį. Paskaninkite druska ir pipirais.

Dėkite pusei valandos į šaldytuvą, kad masė šiek tiek sustingtų.

Į keptuvę pilkite aliejų, dėkite vieno šaukšto dydžio blynelius ir pakepinkite iš abiejų pusių po kelias minutes.

REKLAMA
REKLAMA

Prie patiekalo puikiai tinka pomidorų pesto padažas.

Visus profesionalaus virtuvės šefo patarimus išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.

Laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“ žiūrėkite šokiadieniais per TV3 12 val., 16:30 val. ir 22:30 val., per TV8 – 18 val.

Straipsnis parengtas pagal TV3 ir TV8 laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų