Įdaryta cukinija
Ingredientai: 2 apvalios cukinijos, 100 gr. Vištienos krūtinėlės 1 skiltelė česnako, 1 nedidelė morka, 1/4 svogūno, keli pievagrybiai, 1/5 saldžios paprikos, 1/2 a.š. žolelių prieskonių (bazilikas, raudonėlis), druska pagal skonį, sauja žalių salotų, keli pomidoriukai, 1 a.š. kietojo sūrio.

Cukinijas nuploviau, nupjoviau "kepures" ir išskobiau cukinijos minkštimą su arbatiniu šaukšteliu. Susmulkintas daržoves, vištieną lengvai apkepiau su ghee sviestu (apie 2-3 min.), gardinau žolelių mišiniu, druska. Į apkeptą masę dėjau smulkintus pievagrybius (jų nekepiau).
Į cukinijas sudėjau įdarą, cukinijas patepiau alyvuogių aliejumi ir pašoviau į 180C orkaitę. 20 min. Kepiau su kepurėm, bet šiek tiek pradarytas, o paskui dar 10 min. be kepurių (kepures ištraukiau). Iškepusias dar palaikiau apie 10 min. orkaitėj.
Cukinijas valgiau su žaliom salotom, o cukinijų įdarą gardinau kietuoju sūriu.