• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metas pagalvoti apie pietus ir apie vakarienę! Kol namuose turite rudens gėrybių, būtinai išbandykite tinklaraštininkės Ritos Žitaveckaitės idėją pietums. Ji receptus publikuoja feisbuko grupėje ,,Meškos virtuvė“. 

6

Metas pagalvoti apie pietus ir apie vakarienę! Kol namuose turite rudens gėrybių, būtinai išbandykite tinklaraštininkės Ritos Žitaveckaitės idėją pietums. Ji receptus publikuoja feisbuko grupėje ,,Meškos virtuvė“. 

REKLAMA

Įdaryta cukinija 

Ingredientai: 2 apvalios cukinijos, 100 gr. Vištienos krūtinėlės 1 skiltelė česnako, 1 nedidelė morka, 1/4 svogūno, keli pievagrybiai, 1/5 saldžios paprikos, 1/2 a.š. žolelių prieskonių (bazilikas, raudonėlis), druska pagal skonį, sauja žalių salotų, keli pomidoriukai, 1 a.š. kietojo sūrio.

Cukinijas nuploviau, nupjoviau "kepures" ir išskobiau cukinijos minkštimą su arbatiniu šaukšteliu. Susmulkintas daržoves, vištieną lengvai apkepiau su ghee sviestu (apie 2-3 min.), gardinau žolelių mišiniu, druska. Į apkeptą masę dėjau smulkintus pievagrybius (jų nekepiau).

Į cukinijas sudėjau įdarą, cukinijas patepiau alyvuogių aliejumi ir pašoviau į 180C orkaitę. 20 min. Kepiau su kepurėm, bet šiek tiek pradarytas, o paskui dar 10 min. be kepurių (kepures ištraukiau). Iškepusias dar palaikiau apie 10 min. orkaitėj.

Cukinijas valgiau su žaliom salotom, o cukinijų įdarą gardinau kietuoju sūriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų