• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jei mėgstate aštriai ir neturite problemų su virškinimo sistema, tai šis receptas jums“, – rašo „Vakavimas.lt“ tinklaraščio autorė Irina.

„Jei mėgstate aštriai ir neturite problemų su virškinimo sistema, tai šis receptas jums“, – rašo „Vakavimas.lt“ tinklaraščio autorė Irina.

REKLAMA

Jums reikės: 1,8 kg agurkų; 500 g morkų; 400-500 g paprikų; 2 česnakų galvutės; 1 aštrūs pipiras; 2 v. š. nubraukti druskos; 3 v. š. cukraus; 100 ml aliejaus; 100 ml acto 9%; 2 v. š. korėjietiškų morkų prieskonių; 1/2 a. š. muskato riešutų miltelių; 1 a. š. maltos kalendros.

Receptas

Agurkus supjausčiau į 4 dalis, paprikas šiaudeliais, morkas sutarkavau, česnakus susmulkinau. Visas daržoves su visais prieskoniais gerai išmaišiau ir parą, vis pamaišant, laikiau šaldytuve, kol atsirado pakankamas kiekis sulčių.

Tuomet sudėjau į stiklainius ir juos kaitinau. Po to, kai puode vanduo užvirė, kaitinau 0,5 litro stiklainius dar 13 minučių. Jei labai jau nemėgstate kaitinti stiklainius, galite virti puode, nors man asmeniškai kaitinami stiklainiuose skanesni ir gražesni.

REKLAMA
REKLAMA

Agurkus prieš naudojant mirkau porą valandų šaltame vandenyje, tuomet daugiau sulčių būna ir patys agurkai traškesni. Dėdami salotas į stiklainius jas su šaukštu paspauskite, kad daugiau tilptų, tuomet sulčių mažiau reiks.

Šaltinis: „Vakavimas.lt“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų