• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šventiniu laikotarpiu daugelis lietuvių su kaupu atsivalgo riebių, lietuviškų patiekalų. Kulinaras Alfas Ivanauskas po švenčių siūlo išmėginti gaivias salotas su parūkyta antienos filė, kurias pagaminti galima ir per vieną minutę.

Šventiniu laikotarpiu daugelis lietuvių su kaupu atsivalgo riebių, lietuviškų patiekalų. Kulinaras Alfas Ivanauskas po švenčių siūlo išmėginti gaivias salotas su parūkyta antienos filė, kurias pagaminti galima ir per vieną minutę.

REKLAMA

Pagaminti šioms salotoms taip pat reikės: saulėgražų daigų, obuolių, morkų, cukinijų, agurko ir ridiko. Padažui „VMG kulinarinio žurnalo“ vedėjas siūlo rinktis granatų padažą, cukraus sirupą, medų arba alyvuogių aliejų.

Kaip pagaminti salotas per vieną minutę žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų