• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sudėtinės dalys:

Sudėtinės dalys:

REKLAMA

  • Kiaušiniai, 6 vienetai

  • Kvietiniai miltai, 150 gramų

  • Cukraus pudra, 100 gramų

  • Kakava, 20 gramų

  • Šokoladas, juodasis, 120 gramų

  • Sviestas, tirpintas, 60 mililitrų

  • Kepimo milteliai, 1 šaukštelis


Gaminimas:

REKLAMA
REKLAMA

Kremui:


  • 2 l grietinės

  • 100 g cukraus

  • 40 g želatinos

  • romo esencijos

  • Šokoladinei glazūrai:

  • 200 g šokolado

  • 200 g sviesto

  • vaisių tortui papuošt


Atskirai iškepame biskvitus. Ruošiame kremą: grietinėlę išplakame ir pamažu sumaišome su tirpintu šokoladu ir sviestu. Grietinę išplakame ir sumaišome su tirpinta želatina. Viską sluoksniais dedame į formą ir paliekame nakčiai. Išverdame glazūrą: šokoladą ir sviestą šildome vandens vonelėje. Kitą dieną tortą padengiame glazūra ir puošiame vaisiais. Skanaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų