• 7bet Banner

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinei laidos „Skaniai ir paprastai“ sezono laidai virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis nusiteikė šventiškai ir parodė, kaip pagaminti patiekalą, kuris pukiai tinka dalintis. Tai – traškus ir sodraus skonio penkių sūrių pyragas.

Paskutinei laidos „Skaniai ir paprastai“ sezono laidai virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis nusiteikė šventiškai ir parodė, kaip pagaminti patiekalą, kuris pukiai tinka dalintis. Tai – traškus ir sodraus skonio penkių sūrių pyragas.

REKLAMA

Patiekalui paruošti reikės:

1. 250 g mocarelos sūrio;

2. 125 g čederio sūrio;

3. 125 g gouda sūrio;

4. 200 g feta sūrio;

5. 200 g kreminio sūrio;

6. 1 ½ š. kvietinių miltų;

7. ½ štl. kepimo miltelių;

8. 100 ml riebaus pieno;

9. Šviežių petražolių;

10. Šviežio čiobrelio;

11. Juodųjų pipirų;

12. 1 pakelio FILO tešlos;

13. 100 g paprasto arba lydyto (GHEE) sviesto;

14. 100 g tyro alyvuogių aliejaus;

15. 2-3 šaukštų medaus;

16. 1 aitriosios čili paprikos.

Kaip gaminti pyragą, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų