Nedaugžodžiaudama ji teigia, kad šis patiekalas: skaniau negu skanu.
Jums reikės:
0.5 kiaulienos faršo, 100 gr. virtų ryžių, 1 kiaušinio, svogūno, maltos mėsos prieskonių, džiovintų špinatų, druskos, aliejaus kepimui, miltų ( tefteliams apvolioti )
Padažui:
2 v.š sviesto, 2 v.š miltų, 3 v.š grietinės, 400 ml.sultinio, druskos
Tefteliams skirtus produktus sumaišiau ir suformavau apvalius kamuoliukus, juos apvoliojau miltuose. Keptuvėje su aliejumi iškepiau teftelius ( juos iškeptus perdėjau į lėkštę ). Keptuvėje ištirpinau sviestą, subėriau miltus ir nuolat maišant supyliau sultinį, grietinę, pagardinau druska.
Kai padažo produktai susimaišė, padažas kiek sutištėjo, į jį sudėjau iškeptus teftelius. Pakaks minutėlės, kad tefteliai " susidraugautų " su padažu.
Tefteliai paruošti, o garnyrui labai tiks bulvių košė.