Vienu tokių patiekalų pasidalijo virtuvės šefė Gemma Simmonite. Jos nuomone, žmonės neturėtų užsisakinėti keptų patiekalų restorane, nes daug skaniau, kai jie gaminami namuose. Šefė tvirtina, kad joks restorane pagamintas sekmadieninis kepsnys skoniu neprimins naminio, rašoma mirror.co.uk
Ji sako: „Nemanau, kad kada nors restorane valgiau sekmadienio kepsnį, kuris prilygtų naminiam. Kadangi aš esu vegetarė, prie kepsnio esančios daržovės dažniausiai yra mano pagrindinis maistas.
O restorano daržovėse man trūksta skonių įvairovės, jos būna perkepę, kietos kaip kulkos. Be to, jos nebūna pagardintos prieskoniais ar sviestu, o tai man yra neatleistina.“
Toliau ji sako, kad keptos bulvės restoranuose taip pat neatitinka jos lūkesčių.
„Atrodo, kad jie nenaudoja aliejaus. Bulvės būna miltingos ir visada vienodos formos. Reikia įdėti daug meilės, kad pagamintum kepsnį, dauguma iš mūsų užaugome su šiuo patiekalu ir siejame jį su šiluma ir šeima.“
Tačiau koks patiekalas vis dėlto yra skanesnis, kai jį gamina profesionalūs restorano darbuotojai? Virtuvės šefė Gemma sako, kad tai – pica. Ji mano, kad neverta stengtis pagaminti naminę picą, nebent turite tam skirtą orkaitę.
Ji paaiškina: „Naminės krosnys paprasčiausiai negali pasiekti reikiamos temperatūros, kad picos padas būtų pasakiškai pakilęs. Taip pat nesusigundykite pirkti picos kepimo akmens, geriau nueikite į vietinę piceriją ir pasimėgaukite skania pica, taip apsaugodami savo namus nuo netvarkos ir miltų ant grindų.“