• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lengvos, traškios, skanios salotos su smidrais ir savo užaugintomis daržovėmis. Antri metai, kai džiaugiuosi pakeltų savo lysvių derliumi. O ridikėlių valgome  jau antrą derlių.  Pipirnės taip pat sėju tiesiai į dirvą. Ji užauga daug didesnė, nei daiginat ant palangės (šios gudrybės išmokė mane bendradarbė)“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Lengvos, traškios, skanios salotos su smidrais ir savo užaugintomis daržovėmis. Antri metai, kai džiaugiuosi pakeltų savo lysvių derliumi. O ridikėlių valgome  jau antrą derlių.  Pipirnės taip pat sėju tiesiai į dirvą. Ji užauga daug didesnė, nei daiginat ant palangės (šios gudrybės išmokė mane bendradarbė)“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Porcijos 1 – 2. Užtruksite iki 5 min. Reikės: keli salotų lapai; 1 agurkas; 4 ridikėliai2 smidrai; saujelė pipirnės / rukola lapelių (jei turite ir norite); keli svogūnų laiškai.

Padažas: 1 v. š. alyvuogių aliejaus; 1 a. š. angliškų garstyčių; žiupsnis druskos.

Salotų receptas

Daržoves ir salotas nuplauname. Agurką ir ridikėlius supjaustome griežinėliais, salotų lapus suplėšome, smidrus supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūnų laiškus pasmulkiname.

Salotas pagardiname pipirnės arba rukolos lapeliais, druska ir apšlakstome padažu, sumaišytu iš alyvuogių aliejaus ir garstyčių. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų