Reikės:
- 0,5 vnt. gūžės „Iceberg“ salotos,
- 2–3 pomidorų,
- 1 avokado,
- alyvuogių (nebūtina),
- prieskoninių žolelių.
Padažui:
- 3 v.š. alyvuogių aliejaus,
- 1 a.š. grūdėtų garstyčių,
- 1 v.š. citrinos sulčių,
- 1 a.š. skysto medaus,
- pipirų ir druskos (pagal skonį).
Padažui visus ingredientus sudėjau į indą ir gerai išmaišiau (ragaukite ir padažą gaminkite pagal savo skonį). Į dubenį sudėjau plėšytas salotas, pjaustytis pomidorus, avokadą ir subėriau alyvuoges. Salotas pagardinau prieskoninėmis žolelėmis ir užpyliau paruoštu padažu. Viskas. Salotos pagamintos. Skanaus!