• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Salotas, kurių receptu netrukus pasidalinsiu, gaminu kasdien, nes tai kelių minučių salotos ir man ant tiek gardžios, kad aš jų vis dar neatsivalgau. Gaminant salotas, galima įdėti tuno, vištienos, lašišos ir bus kaskart vis kitaip, vis kitokio skonio, tuo pačiu ir sotesnės. Šių salotų cinkelis yra padažas. Labai gardus, tad nuoširdžiai rekomenduoju pasigaminti“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Salotas, kurių receptu netrukus pasidalinsiu, gaminu kasdien, nes tai kelių minučių salotos ir man ant tiek gardžios, kad aš jų vis dar neatsivalgau. Gaminant salotas, galima įdėti tuno, vištienos, lašišos ir bus kaskart vis kitaip, vis kitokio skonio, tuo pačiu ir sotesnės. Šių salotų cinkelis yra padažas. Labai gardus, tad nuoširdžiai rekomenduoju pasigaminti“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

 

Reikės:

  • 0,5 vnt. gūžės Iceberg salotos,
  • 23 pomidorų,
  • 1 avokado,
  • alyvuogių (nebūtina),
  • prieskoninių žolelių.

Padažui:

  • 3 v.š. alyvuogių aliejaus,
  • 1 a.š. grūdėtų garstyčių,
  • 1 v.š. citrinos sulčių,
  • 1 a.š. skysto medaus,
  • pipirų ir druskos (pagal skonį).

Padažui visus ingredientus sudėjau į indą ir gerai išmaišiau (ragaukite ir padažą gaminkite pagal savo skonį). Į dubenį sudėjau plėšytas salotas, pjaustytis pomidorus, avokadą ir subėriau alyvuoges. Salotas pagardinau prieskoninėmis žolelėmis ir užpyliau paruoštu padažu. Viskas. Salotos pagamintos. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų